Industriförpackningar till produktion

Stor erfarenhet

Hos STOK Emballage så har vi stor erfarenhet med att leverera förpackningslösningar till produktionsindustrin. Vi har ett brett utval av produkter som är optimerat till att lösa de flesta förpackningskrav i denna bransch. På denna sida har vi samlat några utvalda produkter.

Transportskydd

I förbindelse med transport av metalplattor och profiler är Dipack® det optimala valet. Det är ett lättviktsmaterial som skyddar mot repor, fukt etc. under transport. Vi kan även leverera VCI skydd i denna förbindelse.

Plastlådor till alla ändamål

När något ska packas är vi ledande inom produktion och leverans av plastlådor i alla stolekar och till alla ändamål. Våra Dipack® plastlådor/plastkassar används bl.a av Siemens GmbH. Deras höga krav till förpackningarna löstes med våra produkter från STOK Emballage.

Danmarks största utval av plastpallar

Plastpallar är idag mycket utbrett inom produktionsindustrin både i Danmark och i resten av världen. Oavsett om det gäller lager, high-rack, transport eller bara förvaring i produktionen, så är plastpallar ofta mycket lättare, bättre och billigare att använda än träpallar. En av fördelarna är deras naturliga resistens mot olja, vatten flisor etc. Dessutom så är det möjligt att få plastpallar som är livsmedelsgodkända.

Kontakt oss

Kontakta oss för att få ytterliggare information omkring våra produkter till produktindustrin.