Plastförpackningar till livsmedelsindustrin

Överblick och inblick

Ända sedan sedan vi startade 1993 så har vi haft mycket fokus på livsmemedelsförpackningar och vi har alltid koll på certificeringar och kvalitetskrav i branschen.

Intern a förpackningar i produktionen

När livsmedel frmaställs, så finns det stor möjlighet for att lagra och transportera livsmedel internt. Till exempel så har STOK Emballage ett av Danmarks största utval inom hinkar för förvaring och plasthinkar till transport. Vi erbjuder även rådgivning i förbindelse med certificering ocj krav på hinkområdet.

Den sollida lösningen

Livsmedelsindustrin i Danmark ställer höga krav på både hygien och förpackningsstyrka. Till exempel så har slakteribranschen höga krav på de pallkar som används i produktionen så att de kan användas många gånger om. Placerade på slitstarka och rengöringsvänliga plastpallar så säkras en säker och hygienisk produktionsmiljö. Se även våra nya pallkar Olicon SCL som sätter ny standard för pris och kvalitet.

Palltankar, Cold Chain etc.

Inom livsmedelsindustrin ställs konstant nya krav till förpackning. Vi är experter på dett a område och vi ställer gärna upp med rådgivning. Fiskeriindustrin i Danmark valde tillexempel vår export/plastpall i förbindelse med nya krav till hygien i branschen. Dessutom så levererar vi kompletta och prisvinnande förpackningslösningar till Cold Chain uppdrag. Vårt stora utval av palltankar för sådant som steril produktion, samt vårt breda utval av tillbehör gör att STOK Emballage även är redo att lösa dina förpackningsupdrag.

Kontakt oss

Kontakta oss för ytterliggare information om andra produkter som är framställda med tanke på livsmedelsindustrin.